Tiedotteet

Tervetuloa Forsportin nettisivuille!

Olemme toimineet Naantalissa kohta 36 vuotta ja olemme palvellut asiakkaitamme kivijalkamyymälässä, ensin pienissä tiloissa Naantalin keskustassa ja nyt isoimmissa toimitiloissa osoitteessa Juoksijantie 1, 21110 Naantali.

Nyt tuli aika perustaa kivijalkamyymälän oheen nettikauppa ja näin pääsemme tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme myös ympäri Suomea.

Näillä sivuilla näette tuotteet, joita meillä on myös myymälässä. Meiltä löytyy polkupyöriä kaiken ikäisille ja kokoisille pyöräilijöille aina sunnuntaipyöräilijöistä kilpapyöräilijöihin saakka.

Meiltä löydät pyöriä monista edustamistamme merkeistä: Specialized, Cube, Felt, Tunturi, Crescent, Nishiki, Bianchi, Haibike, Helkama, Merida, BH ja Madison. Jos jostain merkeistä et löydä sivuiltamme haluamaasi mallia/pyörää, ota yhteyttä niin hommataan sinulle juuri sellainen kuin haluat.

Kivijalkamyymälässä meillä toimii myös huoltopalvelut polkupyörille ja pienkoneille mm: mopoille, mönkijöille, mopoautoille, ruohonleikkureille ym...

Polkupyörien ja polkupyörätarvikkeiden ja varaosien lisäksi meiltä löytyy laaja skaala tuotteita ja palveluita moniin eri lajeihin mm: jääkiekkoon,ringetteen,taitoluisteluun, salibandyyn, jalkapalloon, kuntoiluun jne...

Teemme myös seurakauppaa: jääkiekon, ringeten, salibandyn, taitoluistelun ja jalkapallon parissa ja toimitamme yhdistyksille/seuroille mm: varusteita, vaatteita ja kaikkea mitä nyt seurat/yhdistykset tarvitsevat. Myös kuntasektori on tuttua, toimitamme kunnille vapaa-ajan tarvikkeita ja välineitä mm: koululiikunta välineitä, kuntolaitteita, vaatteita ja mitä nyt ikinä tarvitaankaan. Meiltä voi kysyä mitä vain, niin koitetaan yhdessä löytää tarvittavat tuotteet jokaisen tarpeisiin. Merkkeinä mm: Warrior, Sher-Wood, CCM, Ring-Jet, Fat Pipe, Craft, Stanno, Umbro...

Meiltä myös Stigan puutarhakoneet ja tarvikkeet sekä huoltopalvelut. Ruohonleikkurit oli sitten kysymyksessä työnnettävät tai ajettavat ne löytyvät meiltä. Tottakai myös trimmerit, pensasleikkurit ja kaikki muutkin Stigan mallistosta sekä Echo merkkiset pienkoneet.

Päivitämme sivuja ja lisäämme tuotteita sivuille koko ajan, ja jos et löydä nyt tarvitsemaasi tuotetta, ota yhteyttä numeroon 02-4353202 tai laittamalla viestiä myynti@forsport.fi.

Meille tärkeintä on, että asiakas aina meiltä lähtiessään on hyvällä tuulella ja olemme yhdessä löytäneet juuri hänelle sopivan tuotteen. Olemalla meihin yhteydessä löydämme varmasti juuri sinulle sopivat tuotteet ja palvelut.

 Löydät meidät myös Facebookista Forsportin nimellä, kannattaa myös seurata niitä sivuja, sillä siellä ilmoittelemme välillä aivan poskettomista tarjouksista ja poistoista ja muutenkin kaikesta liikkeeseemme liittyvästä. Käy siis tykkäämässä Forsportin Facebook sivuista.

Uusimmat tuotteet